Tegla Reg nelk   Tegla Reg   Elofizetoknek

Elofiz 1   Elofiz 2   Elofiz3

ELŐFIZETÉS EGYÉNI ELŐFIZETŐKNEK

(Vállalatok, társaságok ezt az előfizetést nem választhatják)

Az előfizetés menete:

 1. Ha eddig még nem regisztrált, akkor első lépésként regisztráljon (a jobb felső sarokban látható menüpontra kattintva).
 2. Küldjön emailt a regisztrációkor megadott email címéről a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre (vagy a bal felső sarokban lévő borítékra kattintással), amelyben megerősíti az előfizetési szándékát. Amennyiben számlát kér, azt csak természetes személyre tudjuk ebben az esetben kiállítani. Kérjük adja meg a számlázási adatokat.
 3. Utalja át a választott előfizetésnek megfelelő előfizetési díjat a Dapner Megoldások Kft. részére, a 12011148-01384367-00100001 számú bankszámlára.
 4. Az előfizetési díj beérkezésétől számítva 24 órán belül beállítjuk az előfizetési státuszt, és azzal elérhetővé válik a portál minden tartalmi eleme, az összes cikk, melléklet, stb. 
 5. Az előfizetés bekapcsolásáról válasz emailt küldünk.
 6. Kérése esetén a számlát 2 munkanapon belül postázzuk.

Az oldal folyamatos biztosítását, elérhetőségét és karbantartását a Dapner Megoldások Kft. végzi az Ártörténet portál megbízására.

Eredményes felhasználást kívánunk az oldalhoz. Ne feledje, bármikor üzenetet küldhet az oldal szerkesztőjének, Danyi Pálnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.


CÉGES ELŐFIZETÉS JOGI SZEMÉLYEKNEK (1-20 felhasználó esetén)

(Kisebb vállalatok, társaságok ezt az előfizetést választhatják.)

Az előfizetés menete:

 1. Ha eddig még nem regisztrált, akkor első lépésként regisztráljon cége képviseletében (a jobb felső sarokban látható menüpontra kattintva).
 2. Küldjön emailt a regisztrációkor megadott email címéről a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre (vagy a bal felső sarokban lévő borítékra kattintással), amelyben megerősíti az előfizetését. Kérjük adja meg a számlázási adatokat.
 3. Utalja át a választott előfizetésnek megfelelő előfizetési díjat a Dapner Megoldások Kft. részére, a 12011148-01384367-00100001 számú bankszámlára.
 4. Az előfizetési díj beérkezésétől számítva 24 órán belül beállítjuk az előfizetési státuszt, és azzal elérhetővé válik a portál minden tartalmi eleme, az összes cikk, melléklet, stb. 
 5. Az előfizetés bekapcsolásáról válasz emailt küldünk.
 6. számlát 2 munkanapon belül postázzuk.

Az oldal folyamatos biztosítását, elérhetőségét és karbantartását a Dapner Megoldások Kft. végzi az Ártörténet portál megbízására.

Eredményes felhasználást kívánunk az oldalhoz. Ne feledje, bármikor üzenetet küldhet az oldal szerkesztőjének, Danyi Pálnak a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.


ELŐFIZETÉS NAGY INTÉZMÉNYEKNEK (20-nál több felhasználó esetén)

Az egyéni igények megbeszélése végett kérem keresse emailben az oldal szerkesztőjét Danyi Pált a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, ill. a 06-30-222-6866 telefonszámon.

Üdvözlettel

Dr. Danyi Pál